Kort om General Hydroponics Europe – GHE- blev grundlagt i Frankrig i 1994 af William Texier og Noucetta (Marie) Kehdi, efter at have fået international anerkendelse for deres hydroponiske gård, White Owl WaterFarm, hvor de groede afgrøder, der blev serveret af Michelin-stjerne restauranter i San Francisco Bay-området i de tidlige 1990’ere.

General Hydroponics Europe = GHE I daglig tale.

Stifteren William innoverede fra starten og udviklede nye produkter og metoder ved at kombinere kraften i hydroponisk teknologi med de kvaliteter og økologiske følsomheder af organiske / Bio-metoder, der nu er blevet så vigtige. Sammen pionerer William og Noucetta nye metoder til moderne landbrug ved kun at bruge de reneste gødningsingredienser, mange af dem fødevarekvalitet, og kombinere dem med de mest rene økologiske / bioingredienser, der findes.

Nye unikke produkter til moderne landbrug førte til en ny måde at tænke på næringsløsninger på. William og Noucetta vidste, at alt liv er symbiotisk, og de formulerede produkter for at muliggøre levende næringsopløsninger. Dette er en ny kategori af landbrugsteknologi, hvor planter og deres miljø omhyggeligt er integreret i et wholistic levende system.

Dette er mere end hydroponisk og mere end organisk eller bio, det er en hybrid, der bringer det bedste fra begge verdener sammen: pesticider er ikke nødvendige, når planter deler miljøet med gavnlige organismer, der beskytter og forsvarer planterne. Kæmpe kemiske ingredienser, som de fleste moderne kommercielle landmænd bruger, kan ikke bruges i et levende system. Kun rene og kompatible ingredienser og formuleringsmetoder vil muliggøre det levende system til symbiotisk dyrkning. For at beskrive og forklare denne nye kulturmetode myntet William og Noucetta udtrykket “Bioponic”, der nu er et koncept

Dette produkt er bedst hos den her virksomhed

I dag bruges GHE-produkter til nærende sunde afgrøder, som kan levere mad, medicin og blomster over hele verden. Hos General Hydroponics Europe er produkterne formuleret til at imødekomme de specialiserede behov hos avlere i alle slags miljøer, der dyrker planter til deres personlige og lokale behov.

De primære designkriterier for produkter, der er unikke for GHE, er at fremstille sunde, bæredygtige og miljøfølsomme produkter til avlere. Alle produkter er formuleret efter lokale standarder, hvor vand, lys, temperatur, fugtighed og naturlige overvejelser skaber unikke mikroforhold, der spænder fra ørkenerne i Mellemøsten til skovene i Arktis i Sibirien. Hvert unikt miljø danner en unik markedsplads med stærkt varierende kundebehov og plantebehov – dette har GHE klart forstået. 

GHE er klart på forkant med det moderne landbrug. Respekteret og kendt i akademiske kredse verden over. En klar anbefaling herfra.